Sök lokal

LW Fastigheter äger cirka 100 000 kvadratmeter lokaler av varierande karaktär i bra lägen i Kalmar med omnejd. Vår styrka är att kunna erbjuda både stora och små företag moderna och anpassade lokaler. Vi har stor erfarenhet av att göra de anpassningar som behövs för att anpassa den efter just din verksamhet. För oss är service och kvalitet mycket viktigt och vi jobbar långsiktigt och har alltid ambitionen att hitta den perfekta lokalen för just din verksamhet.

Våra lediga objekt hittar du på Objektvision.se. Finns inte det du söker får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Sök lediga lokaler

Våra lokaler

Berga centrum, lokal, Rimsmeden 7

Berga centrum

Hangarvägen, lokal, Översten 3

Flygstaden

Färjestaden, lokal, Möllstorp 3-7

Färjestaden

Södra området, lokal, Buffeln 1

G:a industriområdet

Hagbygärde, lokal, Hammaren 5

Hagbygärde

Kvarnholmen, lokal, Mästaren 30

Kvarnholmen

Lindsdal lokal Askkakan 3

Lindsdal

Malmen, lokal, Falken 3

Malmen

Norrliden, lokal, Bulten 6

N:a Industriområdet

Norrliden, lokal, Kvartsen 1

Norrliden

Vill du veta mer om våra lokaler?

    Enligt dataskyddsförordningen (”GDPR”) vill vi informera om att dina personuppgifter från vårt webbformulär kommer att behandlas. Vi sparar och behandlar personuppgifter så som namn, e-post och telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna kontakta dig och besvara ditt meddelande. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är det samtycke som du lämnade innan du skickade in webbformuläret. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.
    Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på e-post info@lwfastigheter.se.
    Läs mer på sidan Integritet / GDPR.