Snurrom / Hjortronet

Snurrom / Hjortronet

Status
Färdigställt

Antal bostäder
192 stycken

Inflyttning
Sommaren 2019 samt sommaren 2020.

Typ
Hyresrätter

Områdesbeskrivning Snurrom / Hjortronet

I Snurrom, vid Kalmar Golfklubb och ett stenkast från Hansa handelsområde, håller just nu ett helt nytt bostadsområde på att växa fram – Hjortronet. I Hjortronet bor du mitt i lugnet, men samtidigt nära till ständig rörelse. Här har du nämligen nära till allt – Värsnäs friluftsområde med bad, golf och fina löparslingor som ligger åt ena hållet och handelsområdet Hansa åt andra hållet. Likaväl befinner sig Kalmar centrum endast 20 minuter bort med cykeln. Njut och ta del av det fina och stora utbudet som finns just här. För dig som vill ha det mesta av det bästa, utan att välja bort.

Lägenheterna har en hög standard med ekparkett i alla rum, vitmålade väggar. Badrummen har klinkers med golvvärme och kakel på väggarna och handdukstork. Välutrustat kök med glaskeramikhäll. Möjlighet finns att installera en diskmaskin mot en kostnad av 135 kronor per månad. Individuell mätning av varmvatten och el. Kallvatten ingår. Lägenhetsförråd tillhör lägenheten och är placerad på vinden. Alla lägenheterna har en egen balkong i olika väderstreck.

Om du är intresserad gör du en intresseanmälan på www.boplatssverige.se samt skicka ett e-postmeddelande till henric@lwfastigheter.se där du kort beskriver dig själv samt eventuell medsökande samt vilken sysselsättning ni har.

Loading...