Berga centrum (Rimsmeden)

Berga centrum (Rimsmeden)

Status
Pågående

Uthyrningsbar yta
1 400 m²

Antal bostäder
32

Prel. inflyttning
Februari 2022

Typ
Hyresrätter och lokaler i bottenplan

Områdesbeskrivning Berga centrum (Rimsmeden)

LW kompletterar Berga centrum och Kvarteret Rimsmeden! Fokus är ett levande centrum med både bostäder och lokaler. Här kommer vi kunna ska en ny gemenskap i området med mycket folk i rörelse där spontana möten och utbyten kommer ske dagligen.

Antal Storlek
16 2 ROK (55-64 m2)
16 3 ROK (74 m2)

Stadsdelen Berga började bebyggas på 1920-talet och vad som först var ett folktomt område utanför staden var snart en livfull stadsdel fylld av villor och lägenhetshus i varierande former.

Fastigheten omfattar totalt cirka 3 800 kvadratmeter fördelat på butiksytor och bostäder.

Området erbjuder en härlig boendemiljö med närhet till grönska, aktiviteter och vatten. Här hittar du också bland annat din dagligvaruhandel, vårdcentral och tandläkare.

Loading...

Planritningar

Förslag på hur vi kan utforma butiksytor i bottenplan.
Förslag på hur vi kan utforma butiksytor i bottenplan.

Lokalytan kommer bestå av totalt cirka 1 400 kvadratmeter där det finns möjlighet att anpassa storleken efter din verksamhet. Med det sagt kan du likväl hyra en lokal på 50 kvadratmeter eller 250 kvadratmeter. Välkommen att presentera din idé för oss genom en intresseanmälan! Klicka HÄR för att kontakta oss.

Det tog inte lång tid innan det blomstrade av allt från affärer, konditorier, bagerier, sömmerskor, frisörer till taxi, körskola och en mängd olika sorters föreningar.

Lägenheterna är ljusa och öppna och alla har varsin rymlig balkong. Storleken varierar mellan tvåor samt treor från 55 upp till 74 kvadratmeter.

Vi bygger en härlig och lummig innergård där det ges möjlighet för en morgonkaffe i solen.

1975 stod det stadsdelscentrum vi idag känner som Berga centrum klart. Nu, nästan 50 år efter invigningen, är det dags för nästa steg!